18 Nisan 2008 Cuma

güvenilir temizlik

Türkiye’de hijyen platformunun sahibi Domestos bir ilki gerçekleştirdi ve 5 kat daha uzun süreli hijyen sağlayan Unilever patentli yepyeni C-tac teknolojisi ile ürettiği yenilikçi ürününü pazara sundu. ‘Domestos 5 kat’ Ultra WC Temizleyici hijyenin süresini uzatmak isteyenlerin yeni tercihi...

Yeni ‘Domestos 5 kat’ ile daha uzun süreli hijyenin rahatlığını yaşayın!
Yoğun kıvamlı formülü ile çamaşır suyu sektöründe gelişimin öncüsü olan lider marka Domestos, yeni ürünü ‘Domestos 5 Kat’ ile Türkiye’de yine bir ilki gerçekleştiriyor.

Tuvalet gibi hijyenin en zor sağlandığı yerde bile 5 kat daha uzun süreli hijyen sağlayan ürün, içerdiği Unilever patentli C-tac teknolojisi sayesinde milyonlarca mikrobu yok ederken yüzeye tutunarak diğer çamaşır sularından ve tuvalet temizleyicilerinden farkını ortaya koyuyor. Yeni ‘Domestos 5 Kat’ Ultra WC Temizleyici daha uzun süreli hijyen sağlıyor.

Tüm yüzey temizliğinde daha uzun süreli hijyen sağlamak isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday ürün tüketicilerle 750 ml. lik ambalajlarda buluşuyor.



Milyonlarca mikrop Ölüyor!
‘Domestos 5 Kat’ın reklam filminde ise 5 kat daha uzun süreli hijyene atıfta bulunarak yeni Domestos’un banyolarda, tuvaletleri “işgal eden” orada kendilerine bir imparatorluk kuran milyonlarca mikrobun, saltanatına son vereceği anlatılıyor. Hijyen konusunda titiz olan herkesin kabusu olan mikroplar, komik bilim-kurgu canavarı olarak görselleşiyor. Animasyon olarak çizilen bir mikrobun yeni ‘Domestos 5 Kat’ ile nasıl yok olduğu gözler önüne seriliyor. Reklam filminde farklı görünüşü ile dikkatleri çeken animasyon mikrop, ünlü şovmen Okan Bayülgen’in sesiyle hayat buluyor.



Çamaşır suyu pazar lideri Domestos’un yeni ürünü ‘Domestos 5 Kat’, hijyenin sadece ‘gözle görünen temizlik’ olmadığını; evin görülmeyen tehlikelere karşı korunmasının da önemli olduğunu anlatarak toplumdaki hijyen bilincinin de artması için çalışıyor.



Reklam Filmi hakkında
Reklam filminde, yeni Domestos’un, banyolarda, tuvaletleri “işgal eden” orada kendilerine bir imparatorluk kuran milyonlarca mikrobun öleceği anlatılıyor. Hijyen konusunda titiz olan herkesin kabusu olan mikroplar, komik bilim-kurgu canavarı olarak görselleştirilmiş, Domestos’u mikropların hayatını karartırken anlatan animasyon reklam filmi, birçok üllkede olduğu gibi Türkiye’de de, tüketiciler tarafından ilginç bulundu. “Mikroplar” filmin gösterildiği ülkelerde John Malkovich, Red Pepper ve Harvey Keitel gibi ünlü isimler tarafından seslendirildi.



Reklamveren : Unilever
Marka: Domestos 5 KAT
Reklam ajansı : LOWE Londra
Adaptasyon : LOWE İstanbul
Yapım Şirketi : Passion Pictures
Yönetmen : Russell Brooke



Domestos hakkında

Hiç yorum yok: