22 Nisan 2008 Salı

Web Trafik Yönetim Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?





Web Trafik Yönetim Sistemi Nedir? Nasıl Çalışır?
Faydaları Nelerdir.?

- Siteniz, google ve bunun gibi 800 bin arama motorunda ön sıralarda yeralır.

- Çalışmanıza göre günlük sitenize 3000 - 5000 - 10 000 gibi rakamlarla sitenize üye gönderir.

- Bu üyeler sitenizin sadece hitinin artmasını sağlamak içindir. Fakat yararlı olduğu düşünülen sitelere girilir.

- Sitenizin popularitesi artar ve dünya siteler sıralamasında önde yeralırsınız. (Alexa.com dan takip edilebilir)

- Popiler site olduğunuz için reklam ücretleri otomatikman artacaktır. (Reklam alarak sitenizden kar edebilirsiniz)

- Günlük kullanıldığında çok iyi sonuçlar alınacaktır. (Dikkat Kredi Kazanmadığınız Sürece Hiç Bir İşe Yaramaz)

- Domain adınızın değerinin artmasını sağlar.

- Daha fazla bilgi için hit-al@hotmail.com msn adresinden faydalanabilirsiniz.



Nasıl Daha Fazla Kazanabilirim?

- Sitenizin günlük daha fazla hit almasını istiyorsanız referans bölümünde yeralan banner ve referans kodunuzu sitenize veya üye gönderebileceğinizi düşündüğünüz her hangi bir yere ekleyebilirsiniz. Size ne faydası olacak?

- Sitenize eklediğiniz koddan sitemize yönlenip üye olan her kişi için 50 kredi kazanacaksınız.

- Sitemize üye ettiğiniz her kişinin kazandığı kredi miktarının %25 i oranında sizede kredi eklenecektir.

- Sitemize üye ettiğiniz kişinin eklediği kodla bize göndereceği üyelerdende kazanacaksınız. (%1.25)

- Önemli hususlar:
Sitemize üye olan kişiler eğer sadece üye olarak bağlanır ve çıkarsa eklenilen krediler silinir.
Her üye sabit olarak kredi kazanmak zorundadır. Tabi istediği sürece.
Üye olduğunuzda üyelik kodu mail adresinize iletilir buradaki önemli hususu unutmayalım JUNK mail olarak gelebilir.


Örnek Olay

Sitenizde reklamımızı yaptınız ve sitemize 10 üye kazandırdığınızı varsayalım. Bize kazandırdığınız her üye için 50 krediden 500 kredi kazanacaksınız. Biliyorsunuzki her kredi bir tekil hit demektir. Üyeleriniz sabit olarak çalışmakta ve günlük 1000 kredi kazanmaktadır. Bu durum size %25'ten günlük 2500 hit kazandıracaktır. Yani siz hiç çalışmasanızda günlük 2500 hitiniz garantidir. Daha bitmedi. Diyelimki her üyeniz daha fazla kazanmak istedi ve 10'ar tane üye buldu. Bu üyelerinde günlük 1000'er kredi kazandığını düşünürsek. Size üyenizin üyesinden gelen kredileri şöyle hesaplayabiliriz. 10 üyeniz var onlarında 10'ar üyesi var sizin üyeleriniz 1.grupta izlenir, üyelerinizin üyeleri ise 2. gruptur. Toplamda;
1. 500 Kredi üyelikten kazandınız.
2. 1.grup üyeleriniz size günlük 2500 hit kazandırdı.
3. 2.grup üyeleriniz size (100x1000x%1.25) 1250 kredi kazandırdı.

Yani siz hiç çalışmadığınızda bile günlük 3750 tekil hittiniz garanti olmaktadır. Bunları daha fazla arttırmak sizin elinizde.

Sistem Nasıl Çalışır?

Sizemizde bir kredi bir tekil hite tekabul etmektedir. Yani her kazandığınız kredi sitenize gelecek olan bir kişiyi temsil eder. Sizemize üye oldunuz ve üye girişi yaptınız. Üyelik bilgilerinizi ana menüde isminizin üzerine tıklayarak düzeltebilirsiniz. Kredi kazanmak için kredi kazan bölümüne tıklarsınız ve bizim belirlediğimiz süreler içinde sırayla siteler açılacaktır. Fakat sizin siteniz size gösterilmez çünkü kredi kaybetmenize neden olur ve size hiç bir fayda sağlamaz çünkü siz günlük zaten sitenize girersiniz. Her süre kapsamında size siteler görünecektir. Bu siteler zararlı içerik arz etmezler çünkü sizin siteniz gibi her siteyi kontrol ederek aktif etmekteyiz. Üye girişi bölümünde kategori seçimi dikkatinizi çekmiştir. Buradaki amaç sizin sitenizin diğer kötü içerikli sitelerden ayırmaktır. Sizin gezdiğiniz siteler seçtiğiniz kategori ile belirlenir ve sitenizde aynı kategoride yeralır. Gözden kaçan bir site olduğunda yani size zarar verici bir içerik olduğunu düşündüğünüzde ihbar bölümünden yararlanabilirsiniz. İhbar bölümde yeralan seçenekler anında bize ulaşır ve gerekli işlemler yapılır. Size tavsiyemiz geceleri bigisayarınızı açık bırakarak kredi kazanmanızdır. Unutmayınki bütün amacımız size daha kaliteli ve daha güzel hizmet vermektir. Takıldığınız noktaları admin@hit-al.com veya hit-al@hotmail.com msn adreslerimizden öğrenebilirsiniz.

Yardımcı Bilgiler

- Sitemizde opera browserini kullanmanızı önemle rica ediyoruz. Türkçe olarak indirmek için tıklayınız.
- Sitemize birden fazla üye girişi yapmak yasaktır. Görüldüğü taktirde anında üyeliğiniz iptal edilir.

- Sitemize birden fazla aynı siteyi eklemekte yasaktır. Görüldüğü anda silinir.

- Sitemize aynı ağda bile olsa (aynı ip ile) farklı bir bilgisayarda farklı bir kullanıcı olarak girmenizde yasaktır. İp'ler farkedildiği anda iki üyelikte iptal edilir.

- Sitemize özellikle bedava kredi kazanmak için üye göndermek te yasaktır. Böyle bir olay yaşandığında sadece siteniz silinir. Fakat üyeliğiniz devam eder.

- Sitemizi değişik amaçlarla kullanmakta yasaktır. (örneğin sitenizden verdiğiniz bir linki ekleyemezsiniz) Sadece sitenizin ana url'si kabul edilecektir.

- Kurallarımıza uyarak ve günlük çalışarak sitenizi bulunduğu alanda bir numara yapmak sizin elinizde.

Bu Siteden Karımız Nedir?

Arkadaşlar çoğumuzun merak ederek mail attığı bu soruya şöyle cevap verebiliriz. Sitemizin şu anda bize hiç bir getirisi yoktur. Amacımız bizimle çalışan kişilerin memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktır. Bunun yanında verdiğimiz hosting hizmetlerindende faydalanmanızı sağlayabilmektir. Böyle bir hizmete ihtiyacınız varsa emrem.net'i inceleyebilirsiniz. İleride yapmayı düşündüğümüz yeni bir sistemi yine hit-al.com aracılığı ile sizinle paylaşmak istiyoruz. Gerekli alt yapı kurulduğunda siz üyelerimize bilgi vericektir. Yine amacımız sitenizin bir numara olması içindir. Biz bir aileyiz ve bizimle çalıştığınız sürece en iyiye aday olacaksınız. Hemde bedavaya. Hepinize başarı dolu günler dileriz.

Hiç yorum yok: